Fællespisning julefrokost lejligheder osv

12202186_10208420315690003_1993716133_n

1

Fællesspisning

Den 29/10 blev der afholdt den første fællesspisning her på Godsbanen, hvor menuen stod på svenskpølseret og hygge. Der var bred enighed blandt de fremmødte om at det var en succes og vi håber, fra bestyrelsens side, at det kan blive til en tilbagevendene begivenhed folk vil se frem til. Vores indledende tanke med dette arangement var at skabe fælleskab for Godsbanens beboere.

Allerede til fællesspisningen fik vi fundet en ansvarlig for det næste arangement. Dog blev en specifik ret ikke bestemt, så dette vil blive lagt op på facebook begivenheden, der oprettes i den nærmeste fremtid.

2

Julefrokost

Hvis du ikke allerede vidste det, eller hvis du bare har glemt det, så holder vi på Godsbanen den første årlige julefrokost den 21. november . Det vil blive som man kender det: Klassiske retter, snaps i stride strømme og øl ad libitum. Hvis du endnu ikke er tilmeldt denne begivenhed, kan det gøres på to måder: Du kan gå ned til ejendomsfunktionærene, Søren og Thomas, og aflevere 100kr, eller du kan overføre 100kr via mobilepay til 41 11 40 49. I følge brandregulativet er der plads til 87 mennesker, som fordeles efter først til mølle princippet, så meld dig til imens der er plads.

3

Resultater af møde med afd. 36

Den 21/10 blev der afholdt et møde mellem bestyrelserne fra afd. 35, det er os, og afd. 36, familieboligerne overfor nr. 19. Derudover var repræsentanter fra Alabus administration til stede ved dette møde. Emnerne for mødet var brugen af festsalene, “hotel”-værelserne, samt fordelingen af parkerings tilladelser, der hidtil har været administreret under afd. 36. Resultatet af mødet er kort sagt, at vi nu har adgang til at leje festsalene på lige fod med afd. 36, samt at depositumet ved leje af hotelværelserne for afd. 35 bliver reduceret til 500kr, så det er på lige fod med afd. 36. Referatet af mødet indeholder de nu gældende aftaler og er herfor vedhæftet dette opslag.

For at bevare et ordentligt forhold til afd. 36, er det bestyrelsens ønske, at hvis man som beboer her i afd. 35 lejer et af disse lokaler, afholder det under ordnede forhold og, for at bruge en frase der vækker stor harme blandt nogle personer, så skal det ikke være “abe fester”.